Zonnenpanelen

Zonnenpanelen
Er komt veel kijken bij het kiezen van zonnepanelen, daarom loont het om dat samen te doen met experts. Wij geven advies over welke zonnepanelen het beste voor uw camper zijn. Daarnaast kunt u kiezen voor een complete set van zonnepanelen voor campers. Dit is een pakket dat is samengesteld op basis van wat de gemiddelde camper nodig heeft en is geschikt voor huishoudaccu’s tot 105 Ah. In deze set zit een 120 watt zonnepaneel en een MPPT laadspanningsregelaar. Inbegrepen bij de setprijs is de montage en alle benodigde materialen.

Aan de hand van een aantal zaken die u aan ons doorgeeft geven wij direct advies over welk zonnepaneel bij uw leefwijze en camper past. We hebben daarvoor 3 gegevens nodig:

1) Hoeveel dagen bent u van plan om stil te staan op een camperplaats?
2) Hoeveel capaciteit heeft uw woongedeelte-accu? (staat op de accu aangegeven als …Ah)
3) Zijn er grote verbruikers naast de gewone verlichting en waterpomp?

(denk hierbij aan TV, radio en omvormers) Aan de hand van deze gegevens en uw wensen kunnen wij u direct adviseren en een prijsopgave doen. De maximale capaciteit ia natuurlijk afhankelijk van de beschikbare ruimte op uw dak. Twijfelt u of er genoeg ruimte is? Kom dan langs met uw camper, dan nemen we alle mogelijkheden direct door.

Voor meer informatie neem dan vrijblijven contact met ons op :

Contact formulier
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Uw vraag
Image
Image
1

Informatie

Heikesveld 75

3910 Pelt- Belgie 

Tel: 0032 472 30 62 64